Gdybyście doczytali, przód będzie z RS-a i nic tego nie zmieni, wiec halogeny z MC odpadają
[O2] ochrona zderzaka w oIIfl - co z tym zrobić?
Zwiń
X
-
[O2] ochrona zderzaka w oIIfl - co z tym zrobić?
witam, ktoś na wakacjach tak mi zarysował tylny zderzak, mam oryginalny sztyft z lakierem to chyba to zamaluję ale na przyszłość: jak zabezpieczyć zderzak przed takimi zarysowaniami, ma ktoś pomysł? czy są oryginalne jakieś nakładki na ranty zderzaka? zobaczcie foto. Pozdr.Załączone plikiWitam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
-
-
Re: ochrona zderzaka w oIIfl - co z tym zrobić?
Zamieszczone przez matomprawitam, ktoś na wakacjach tak mi zarysował tylny zderzak, mam oryginalny sztyft z lakierem to chyba to zamaluję ale na przyszłość: jak zabezpieczyć zderzak przed takimi zarysowaniami, ma ktoś pomysł? czy są oryginalne jakieś nakładki na ranty zderzaka? zobaczcie foto. Pozdr.Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
co do lakieru do zaprawek to zamówiłem go w ASO w Częstochowie, dałem numer lakieru i dali mi dwa pojemniczki z pędzelkiem, farba kolor plus utrwalacz czy coś takiego, koszt jakieś 50zeta. to typowy zestaw do zaprawek skodyWitam, jeżdżę skodą octavią 2 FL Mint 1.4 tsi Antracyt, pozdrawiam
Była:
Jest:
1) Octavia 1,4 TSI
jak sobie kupię jeszcze więcej aut to będę miał jeszcze dłuższy podpis
Komentarz
-
-
Re: ochrona zderzaka w oIIfl - co z tym zrobić?
Zamieszczone przez matomprawitam, ktoś na wakacjach tak mi zarysował tylny zderzak, mam oryginalny sztyft z lakierem to chyba to zamaluję ale na przyszłość: jak zabezpieczyć zderzak przed takimi zarysowaniami, ma ktoś pomysł? czy są oryginalne jakieś nakładki na ranty zderzaka? zobaczcie foto. Pozdr.
Komentarz
-
-
zawsze mozna z ac zrobić i jeszcze trochę kasy zostanie koszt malowania zderzaka to 300złsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
Komentarz